Opskriften her har min mor fået af min barnepige , da jeg var barn og jeg har lavet den 1000 gange til mine børn og jeg er sikker på at de også kommer til at lave den til deres børn engang .
Det er en rigtig dejlig svampet kage , fordi der er kartofler i , de fleste har altid lidt kartofler tilovers fra aftensmaden ellers kan man evt evt koge lidt ekstra .
Jeg plejer at pynte kagen med nugat og kokos , men mørk pålægschokolade er også et hit .
100 g smør
200 g sukker
3 æggeblommer
150 g mosset kogte kartofler
1tsk bagepulver
150 g mel
1 tsk
Mandelessens
3 æggehvider
Pisk æggeblomme med sukker til det er hvidt og skummende .
Vend mel og bagepulver i med en dejskraber.
Smelt smøret og når det er nedkølet vendes det i og tilsidst de mosset kogte kartofler
Er det bare mig der ikke kan se hvor længe og ved hvilke grader, kagen skal have i ovnen
SvarSlet