Kyllinge thai suppe .

 








800 g kylling i tern 

300 g porre i tern 

200 g frisk spinat 

350 g gulerod i tern 

120 g rød peber I tern 

4 fed hakket hvidløg 

4 lime blade 

2 dåser kokosmælk 

1 då flå tomat 

1 glas rød curry past ( kan købes i Rema )

1 spsk chili flager 

4 spsk sød chilisauce 

2 hønsebouilion terninger 

Saft fra en lime 

Olie 


Kom olie i en gryde , gerne en wok . 

Steg kyllingen . 

Steg gulerødder og porre med .

Steg peberfrugt og hvidløg med . 

Steg spinat og tilsidst den røde curry past  

Kom kokosmælk , flået tomat , saft fra en lime ,  hønsebouilion terninger , lime blade  chilisauce og chiliflager i . 

Smag det evt til med mere salt og evt sukker . 

Serveres med ris eller evt nudler 


Kommentarer