Bagt torsk med persisk inspireret yougurt topping .
Torsk i potions stykker
150 g yougurt 10 % økologisk
15 g smeltet smør
2 1/2 g salt
8 g dild
8 syltet perleløg
1/2 dl hvid balcamico
Advieh Persisk mildt krydderi med lime og safran
Blend det hele til en glat masse , kom en skefuld på din torsk .
Bages ved 170 grader forvarmet ovn i ca 10 - 13 min
Torsk i potions stykker
150 g yougurt 10 % økologisk
15 g smeltet smør
2 1/2 g salt
8 g dild
8 syltet perleløg
1/2 dl hvid balcamico
Advieh Persisk mildt krydderi med lime og safran
Blend det hele til en glat masse , kom en skefuld på din torsk .
Bages ved 170 grader forvarmet ovn i ca 10 - 13 min
Camillas Økologiske Krydderiblandinger - Fuglebjerggaard Netbutik
På billedet her spiser jeg fisken med grønkåls salat , mormor dressing og et godt stykke surdejs brød .
Kommentarer
Send en kommentar