Bresaula med marineret svampe .
Bresaula eller andet kød
Champignon
østershatte
perleløg
margarine
skyld dine svampe , så lidt vand som muligt .
brun smørret på en pande , den skal være meget varm , men ikke branke , rist perleløgene først og dernæst svampene , søg for at perleløgne er dryppet godt af , hvis du køber dem på glas , hvis de er frosne , SKAL de tøes op og dryppes af .
vend svampene med eddiken evt hak lidt frisk persille i
Mørk balcamico eddike en del
sukker en del
Hvidløg
Frisk timian
Det hele koges ned til ca det halve .
Det hele kan spises både kold og lunt , svampene er vildt gode i en salat .
Bresaula eller andet kød
Champignon
østershatte
perleløg
margarine
skyld dine svampe , så lidt vand som muligt .
brun smørret på en pande , den skal være meget varm , men ikke branke , rist perleløgene først og dernæst svampene , søg for at perleløgne er dryppet godt af , hvis du køber dem på glas , hvis de er frosne , SKAL de tøes op og dryppes af .
vend svampene med eddiken evt hak lidt frisk persille i
Mørk balcamico eddike en del
sukker en del
Hvidløg
Frisk timian
Det hele koges ned til ca det halve .
Det hele kan spises både kold og lunt , svampene er vildt gode i en salat .
Kommentarer
Send en kommentar