Hybenkompot til alle lejligheder .
Super skøn , kan bruges til kylling , fisk , salat , på dit brød , til ost , til pandekagen og på din græske yougurt .
8 dl hyben uden kerner og sten , kan købes på frost .
2 dl sukker
20 spsk lys bacamico eddike
1 dl æblesaft
Smelt sukkeret i en gryde til det er blevet karameliseret , kom eddike og æblesaft i , pas på det brusser og sprutter lidt , så der skal brugen en stor gryde fra start , efter det er smeltet sammen , kom dine hyben i og kog det til de er møre , jævn det hele med maizena .
Super skøn , kan bruges til kylling , fisk , salat , på dit brød , til ost , til pandekagen og på din græske yougurt .
8 dl hyben uden kerner og sten , kan købes på frost .
2 dl sukker
20 spsk lys bacamico eddike
1 dl æblesaft
Smelt sukkeret i en gryde til det er blevet karameliseret , kom eddike og æblesaft i , pas på det brusser og sprutter lidt , så der skal brugen en stor gryde fra start , efter det er smeltet sammen , kom dine hyben i og kog det til de er møre , jævn det hele med maizena .
Kommentarer
Send en kommentar