Kikærtemels -muffins med brunet smør og hytteost
120 g hvede mel
120 g kikærtemel
20 bagepulver
1 tsk salt
50 g brun farin
150 g økologisk kærnemælk
450 g økologisk hytteost 4,5 % Blendet
2 letpisket æg
50 g brunet smør ( afkølet )
Sigt mel , kikærtemel , bagepulver , salt og farin i en skål og lav et hul i midten . Bland kærnemælk , blendet hytteost , og æg . Hæld det i de tørre ingredienser og rør sammen .
Rør det afkølede brunet smør i og fuld det i en sprøjtepose .
Fordel det i smurte muffinforme 3/4 fra top og bag på 170 grader i ca 16-18 min .
Tag dedm ud af formen og lad dem afkøle på en rist .
Det er ikke søde muffins , mere en snack , de smager fantastisk med en lille smule blå ost og hybenkompot , du kan finde opskriften på bloggen .
Kommentarer
Send en kommentar