Kvark semi fredo ( fedtfatig is )
50 g past. æggeblomme
60 g sukker
15 g vaniliesukker
Pisk det hele til massen er 3 dobbelt .
250 g kvark 0,2 %
50 g sukker
piskes luftigt i ca 5 min , vend de to masser godt sammen .
100 g past . æggehvider
30 g sukker
pisk det stivt i en hel ren skål VIGTIGT , vend det FORSIKTIGT i den anden masse , fordeles i små glas eller bakker og indfryses .
Spis med frisk frugt , dejlig frisk is , mums :0)
50 g past. æggeblomme
60 g sukker
15 g vaniliesukker
Pisk det hele til massen er 3 dobbelt .
250 g kvark 0,2 %
50 g sukker
piskes luftigt i ca 5 min , vend de to masser godt sammen .
100 g past . æggehvider
30 g sukker
pisk det stivt i en hel ren skål VIGTIGT , vend det FORSIKTIGT i den anden masse , fordeles i små glas eller bakker og indfryses .
Spis med frisk frugt , dejlig frisk is , mums :0)
Kommentarer
Send en kommentar