Bagt Hellefisk med frisesalat . syltet rødløg og karry dressing .
Hellefisk 130 grader til den slipper , fisken skal stadig være saftig .
Syltet rødløg :
Rødløg i tynde både
1 del eddike
1 del sukker
Laurbærblade
Sorte peberkorn
Kog det hele til sukkeret er smeltet , hæld det over de kolde løg og stil det på køl , lad dem stå et par dage så er de klar , de er rigtig gode i salat og pynter flot
Pluk fisken på en skyllet frisk frisesalat , pynt med de syltes rødløg .
Karry dressing :
Græsk yougurt 10 % eller cremfraice
Mango chutney
grøn karrypasta ( ikke alm karry , det ville være synd :0( )
Gurkemeje
Salt
Peber
Hellefisk 130 grader til den slipper , fisken skal stadig være saftig .
Syltet rødløg :
Rødløg i tynde både
1 del eddike
1 del sukker
Laurbærblade
Sorte peberkorn
Kog det hele til sukkeret er smeltet , hæld det over de kolde løg og stil det på køl , lad dem stå et par dage så er de klar , de er rigtig gode i salat og pynter flot
Pluk fisken på en skyllet frisk frisesalat , pynt med de syltes rødløg .
Karry dressing :
Græsk yougurt 10 % eller cremfraice
Mango chutney
grøn karrypasta ( ikke alm karry , det ville være synd :0( )
Gurkemeje
Salt
Peber
Kommentarer
Send en kommentar