Caesar salat med sprød brød og dressing .

kylling stegt ved lav varme
Tynde skiver flutes , som tøres i ovnen på ca 100 grader
Romaine salat
Feldsalat
Parmazan revet
Oliven
Dressing :
5 æggeblomme
2 spsk citron
1-3 Ansjoser
1-2 fed Hvidløg
2 spsk Parmazan ost
Salt
Peber
3 dl Olie
Blend æggeblomme , citron og salt , til det er luftigt og hvidt , tilsæt olien LANGSOMT .
Smag til med hvidløg ansjos , parmazan ost , salt og peber evt mere citron .
Vend det forsigt på salaten , lige inden servering .
Pynt evt med oliven og reven parmazan .

kylling stegt ved lav varme
Tynde skiver flutes , som tøres i ovnen på ca 100 grader
Romaine salat
Feldsalat
Parmazan revet
Oliven
Dressing :
5 æggeblomme
2 spsk citron
1-3 Ansjoser
1-2 fed Hvidløg
2 spsk Parmazan ost
Salt
Peber
3 dl Olie
Blend æggeblomme , citron og salt , til det er luftigt og hvidt , tilsæt olien LANGSOMT .
Smag til med hvidløg ansjos , parmazan ost , salt og peber evt mere citron .
Vend det forsigt på salaten , lige inden servering .
Pynt evt med oliven og reven parmazan .
Kommentarer
Send en kommentar