Det her det lyder lidt kryptisk , men det smager virkelig skønt .
Kalvefilet : du kan selv vælge om den skal være kogt , eller rosastegt , spørg din lokale slagter hvordan du steger eller koger kødet .
Tunsovs :
Tun dåse
Cremfraice 18 %
Peberfrugt i grove tern
Rødløg i grove tern
Kapers
HP sovs
Persille
Salt
Peber
Det hele blendes til en tyk masse , som kommes på tynde skiver kalv , pyntes med citron , kapers og bredbladet persille .
Kalvefilet : du kan selv vælge om den skal være kogt , eller rosastegt , spørg din lokale slagter hvordan du steger eller koger kødet .
Tunsovs :
Tun dåse
Cremfraice 18 %
Peberfrugt i grove tern
Rødløg i grove tern
Kapers
HP sovs
Persille
Salt
Peber
Det hele blendes til en tyk masse , som kommes på tynde skiver kalv , pyntes med citron , kapers og bredbladet persille .
Kommentarer
Send en kommentar