Kalve carpacio med pesto , roucola og parmazan .

Kalve carpacio med pesto , roucola og parmazan .

Kalve carpacio  kan købes i færdige pakker alle steder , ellers kan du selv lave det .


Du tager dit mørbradstykke og renser det helt for alle sener og evt. fedtkanter. Så skærer du tre tynde skiver ud, lægger dem på en frokosttallerken, trækker køkkenfilm hen over tallerkenen, og med knoerne maser du det møre kød ud over hele tallerkenen og glatter det udtværede kød under filmen med fladerne af dine fingre.  Når du har mast kødet, kan det fint og let trækkes fra hinanden med en gaffel – det er sådan, den bedste carpaccio laves. Når filmen er taget af, hældes rigeligt med olivenolie på tallerkenen, dryp med citron, et par flager parmesanost, og når du nu er ved det, så kan du jo lægge lidt rucola eller et par blade basilikum på eller evt pesto . Det er den klassiske udgave. og så havsalt og groftkværnet sort peber.


Pesto :

Bacilikum
Persille
Pinjekerner
Parmazan
Hvidløg
Salat
Peber
Olie

Det hele blendes til en pesto , hvis du er vant til at købe din pesto på et glas , så prøv lige at lave denne her , så køber du det aldrig igen :0)

Kommentarer