Krydderstegt svinekam u/svær med marineret druer og gorgonzolacrem .
svinekam u/svær :
krydder din kam med en masse forskelige krydderier , dine farvoriter , jeg er selv vild med timian , røg paprika , all a round , hvidlægs salt , rosmarin .
steg den på ca 140 grader , den skal ikke have høj varme , fordi vi har fjernet sværene , jeg syntes godt den må være en lille smule rosa . ca 60 grader på stege termometer .
Marineret druer :
Grønne/ blå druer stenfri
3 del olie
1 del eddike
frisk timian
Frisk rosmarin
salt
Peber
Honning
Blend det hele , Mariner dine druer .
Gorgonzola crem .
Gorgonzola ost
En smule crem fraice
Evt cognac
Du kan spise kødet koldt og varmt , men syntes det skal være i tynde skiver hvis det er koldt .
svinekam u/svær :
krydder din kam med en masse forskelige krydderier , dine farvoriter , jeg er selv vild med timian , røg paprika , all a round , hvidlægs salt , rosmarin .
steg den på ca 140 grader , den skal ikke have høj varme , fordi vi har fjernet sværene , jeg syntes godt den må være en lille smule rosa . ca 60 grader på stege termometer .
Marineret druer :
Grønne/ blå druer stenfri
3 del olie
1 del eddike
frisk timian
Frisk rosmarin
salt
Peber
Honning
Blend det hele , Mariner dine druer .
Gorgonzola crem .
Gorgonzola ost
En smule crem fraice
Evt cognac
Kommentarer
Send en kommentar