Krydderstegt svinekam u/svær med marineret druer og gorgonzolacrem .

Krydderstegt svinekam u/svær med marineret druer og gorgonzolacrem .

svinekam u/svær :

krydder din kam med en masse forskelige krydderier , dine farvoriter , jeg er selv vild med timian , røg paprika , all a round , hvidlægs salt , rosmarin .
steg den på ca 140 grader , den skal ikke have høj varme , fordi vi har fjernet sværene , jeg syntes godt den må være en lille smule rosa . ca 60 grader på stege termometer .

Marineret druer :

Grønne/ blå druer stenfri

3 del olie
1 del eddike
frisk timian
Frisk rosmarin
salt
Peber
Honning 

Blend det hele , Mariner dine druer .

Gorgonzola crem .

Gorgonzola ost
En smule crem fraice
Evt cognac 



Du kan spise kødet koldt og varmt , men syntes det skal være i tynde skiver hvis det er koldt .

Kommentarer