Kyllinge terrin
1/2 kg Kyllinge bryst i tern
250 g hele æg
1/2 li fløde
Salt
Peber
Søg for at alle 3 dele har samme temperatur .
Du skal bruge en food processer , rør kyllingen godt sej med salt , kom æggene stille og rolig i og fløden kommes også stille og roligt i , det hele skal gøres på høj hastighed og det skulle gerne ende med en jævn blank masse uden klumper , smag til med peber .
Hakket piquillo
spinat Husk lige at komme det kort i kogende vand VIGTIGT , vendes i farsen .
Kom i forme , husk at smører formene , bag på 120 grader til kernetemperetur er min. 75 grader .
piment salat
Rød peber
Gul peber
Orange peber
Olie
Salt
Peber
Hvidløg
Citron
Bag pimenten med olie salt og peber i samme ovn som terrinen i en anden bradepande , slut af med lidt citronsaft .
Kommentarer
Send en kommentar