Røget laks
Estragon mayonnaise :
1 dl æggeblomme past
3 dl olie
Citron
Salt
Peber
Estragon frisk
Blend æggeblomme , citron og salt til en luftig hvid masse , tilsæt olien LANGSOMT , hak frisk estragon rigtig fint eller evt blendt det med , smag til med salt og peber .
Ærtetartar :
Fine ærter det må ikke være for våde .
Skalotteløg
Smør
citron
Salt
Peber
Lidt cremfraisce til at binde det sammen .
Smelt smør i en gryde , svits skalotteløg , de må IKKE blive brune , køl dem ned . Blend ærter til en grov tartar ,smag til med skalotteløg , salt , peber citron og en lille smule cremfraice .
Estragon mayonnaise :
1 dl æggeblomme past
3 dl olie
Citron
Salt
Peber
Estragon frisk
Blend æggeblomme , citron og salt til en luftig hvid masse , tilsæt olien LANGSOMT , hak frisk estragon rigtig fint eller evt blendt det med , smag til med salt og peber .
Ærtetartar :
Fine ærter det må ikke være for våde .
Skalotteløg
Smør
citron
Salt
Peber
Lidt cremfraisce til at binde det sammen .
Smelt smør i en gryde , svits skalotteløg , de må IKKE blive brune , køl dem ned . Blend ærter til en grov tartar ,smag til med skalotteløg , salt , peber citron og en lille smule cremfraice .
Kommentarer
Send en kommentar