Små kylinge terriner med pimentsalat .

Små kyllinge terriner med pimentsalat .

Kyllinge terrin

1/2 kg Kyllinge bryst i tern
250 g hele æg
1/2 li fløde
Salt
Peber

Søg for at alle 3 dele har samme temperatur .

Du skal bruge en food processer , rør kyllingen sej med salt , kom æggene stille og rolig i og fløden kommes også stille og roligt i , det hele skal gøres på høj hastighed og det skulle gerne ende med en jævn blank masse uden klumper , smag til med peber .

Sprøjt massen op i små forme , husk at smører formene , bag på 120  grader i ca 20 min .

 piment salat

Rød peber
Gul peber
Orange peber
Olie
Salt
Peber
Hvidløg
Citron


Bag pimenten i samme ovn som  terrinen i en anden bradepande , slut af med lidt citronsaft og tørrede tranebær .



Smager skøn , men nok ikke til madloggere ;0)






Kommentarer