Tigerrejer med trøffelmayonnaise , bagte tomater og ristet cashaw nødder .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tigerrejer : bages i ovnen ved ca 130 grader til de er røde . HUSK at tage skalden af , hvis du køber dem med den på , de kan købes røde / færdige .


Trøffelmayonnaise :


1 dl æggeblomme past.
3dl trøffelolie
Citron
3 dl olie
Salt
Peber

Blend æggeblomme , citron og salt til en luftig hvid masse , tilsæt olien LANGSOMT , Kom evt reven trøffel eller trøffelpasta i rigtig fint eller evt blendt det med , smag til med salt og peber .

 
 


Laangtidsbagt tomat :

Tomat
Løg
Olie
Timian
Salt
Peber
Hvidløg

Bag dem på lav varme i nogle timer til de rynker , ca 120 grader .  



Ristet cashaw nødder :  rist dem på en tør varm pande , til de tager lidt farve .





dild , purløg og persille , evt babymix salat .

Kommentarer