4 skønne tapas dip .... oliven tapenade . tomatpesto , artiskokcrem ,kikærte dip .

oliven tapenade :

oliven uden sten i vand , afdryppet godt .
olivenolie
ansjoser
parmazan ost
salt
peber
citron
Hvidløg

Det hele blendes , ikke for meget olie , prøv med lidt af gangen , vent med salt tilsidst , der er salt i både oliven , ansjoser og osten .




Tomatpesto :

Soltørret tomat IKKE dem i olie , de tørre tomater koges i 5 min til de er blevet bløde .
Parmazan ost
Pinjekerner
Hvidløg
Olie
Salt
Peber

Det hele blendes til en fed pesto .


Artiskokcrem :

artiskokker i vand , afdryppet godt
fløde
salt
Peber
Citron

kom de afdryppede ariskokker i en gryde , kom fløde på til det lige knapt dækker , lad det koge ned til det halve , blend og smag til med salt , peber og citron .
Det må gerne være lidt tyndt , det sætter sig når det bliver koldt .


Kikærte dip :

Kikærter kogt med salt ( kan købes forkogte på dåse )
Græsk yougurt 10 %
Krydderi blanding efter smag evt grill krydderi .
Hvidløg
Citron
Persille .

blend det helle sammen , tilfør yougurt til det er til at blende , smag til .









Kommentarer