oliven tapenade :
oliven uden sten i vand , afdryppet godt .
olivenolie
ansjoser
parmazan ost
salt
peber
citron
Hvidløg
Det hele blendes , ikke for meget olie , prøv med lidt af gangen , vent med salt tilsidst , der er salt i både oliven , ansjoser og osten .
Tomatpesto :
Soltørret tomat IKKE dem i olie , de tørre tomater koges i 5 min til de er blevet bløde .
Parmazan ost
Pinjekerner
Hvidløg
Olie
Salt
Peber
Det hele blendes til en fed pesto .
Artiskokcrem :
artiskokker i vand , afdryppet godt
fløde
salt
Peber
Citron
kom de afdryppede ariskokker i en gryde , kom fløde på til det lige knapt dækker , lad det koge ned til det halve , blend og smag til med salt , peber og citron .
Det må gerne være lidt tyndt , det sætter sig når det bliver koldt .
Kikærte dip :
Kikærter kogt med salt ( kan købes forkogte på dåse )
Græsk yougurt 10 %
Krydderi blanding efter smag evt grill krydderi .
Hvidløg
Citron
Persille .
blend det helle sammen , tilfør yougurt til det er til at blende , smag til .
oliven uden sten i vand , afdryppet godt .
olivenolie
ansjoser
parmazan ost
salt
peber
citron
Hvidløg
Det hele blendes , ikke for meget olie , prøv med lidt af gangen , vent med salt tilsidst , der er salt i både oliven , ansjoser og osten .
Tomatpesto :
Soltørret tomat IKKE dem i olie , de tørre tomater koges i 5 min til de er blevet bløde .
Parmazan ost
Pinjekerner
Hvidløg
Olie
Salt
Peber
Det hele blendes til en fed pesto .
Artiskokcrem :
artiskokker i vand , afdryppet godt
fløde
salt
Peber
Citron
kom de afdryppede ariskokker i en gryde , kom fløde på til det lige knapt dækker , lad det koge ned til det halve , blend og smag til med salt , peber og citron .
Det må gerne være lidt tyndt , det sætter sig når det bliver koldt .
Kikærte dip :
Kikærter kogt med salt ( kan købes forkogte på dåse )
Græsk yougurt 10 %
Krydderi blanding efter smag evt grill krydderi .
Hvidløg
Citron
Persille .
blend det helle sammen , tilfør yougurt til det er til at blende , smag til .
Kommentarer
Send en kommentar