Hellefisk bag ved svag varme ca 130 grader med salt og peber , når det slipper er det færdigt .
Ærtetartar :
Ærter
Cremefraich eller græsk yougurt
Citron
Salt
Peber
Hakket løg fint
Hak ærterne groft , vend cremefraichen i og smag til salt , peber og citron , kom hakket løg i .
Sprød chorizo :
Skær chorizoen i små tern , kom på en bageplade med bagepapir , bag i ovn ved høj varme ca 180 grader til de tager lidt farve . Kom dem på et stykke køkkenrulle så fedet bliver suget fra .
Kom hellefisk i bunden af fadet , kom ærtetartar ovenpå , pynt med ærter , den sprøde chorizo og bredbladet persille .
Ærtetartar :
Ærter
Cremefraich eller græsk yougurt
Citron
Salt
Peber
Hakket løg fint
Hak ærterne groft , vend cremefraichen i og smag til salt , peber og citron , kom hakket løg i .
Sprød chorizo :
Skær chorizoen i små tern , kom på en bageplade med bagepapir , bag i ovn ved høj varme ca 180 grader til de tager lidt farve . Kom dem på et stykke køkkenrulle så fedet bliver suget fra .
Kom hellefisk i bunden af fadet , kom ærtetartar ovenpå , pynt med ærter , den sprøde chorizo og bredbladet persille .
Kommentarer
Send en kommentar