50 g smør
4 fed hvidløg
2 løg i tern
2 porrer i strimler
2 gulerødder i tern
2 peberfrugt i tern røde
salt
peber
2 bouillon terninger
1/2 li vand
3 dl. hvidvin
5 dl. fløde eller evt madlavnings fløde
2 kg blåmuslinger
Muslingerne rengøres :
Skyld muslingerne i koldt vand .
Tjek at alle er levende! Det gøres ved at give hver musling et let bank mod bordet. Hvis den er levende, vil den lukke sig, og ellers skal den kasseres.
De muslinger der er i stykker skal også smides ud .
http://samvirke.dk/mad/video/saadan-tjekker-muslingerne-friske.html
Kom smør i en stor gryde, og svits hakket løg og hvidløg sammen med strimler af porre og hakket løg , gulerod og peberfrugt .
Tilsæt hvidvin og smag til med salt og peber. Lad det koge til vinen er næsten væk.
3 dl. hvidvin
5 dl. fløde eller evt madlavnings fløde
2 kg blåmuslinger
Muslingerne rengøres :
Skyld muslingerne i koldt vand .
Tjek at alle er levende! Det gøres ved at give hver musling et let bank mod bordet. Hvis den er levende, vil den lukke sig, og ellers skal den kasseres.
De muslinger der er i stykker skal også smides ud .
http://samvirke.dk/mad/video/saadan-tjekker-muslingerne-friske.html
Kom smør i en stor gryde, og svits hakket løg og hvidløg sammen med strimler af porre og hakket løg , gulerod og peberfrugt .
Tilsæt hvidvin og smag til med salt og peber. Lad det koge til vinen er næsten væk.
Kommentarer
Send en kommentar