Grov pasta kogt med salt , nedkølet .
Dressing :
Cremefraiche 18 %
Ketchup
Hp sovs
Paprika
Salt
Peber
Evt lidt mayonnaise til den fede smag ;0)
Peberfrugt i strimler
Forårsløg i skiver ( husk at skylle dem )
Rødløg i tynde både
Soltørret tomat i strimler
Vend grønt i dressingen og vend det så på den afkølet pasta .
Sprød sarrano :
Sarrano i tynde skiver , ligges på en smurt bageplade .
I ovnen på 175 g til de bliver tørre og sprøde .
Pynt pastasalaten med den sprøde skinke og bredbladet persille .
Dressing :
Cremefraiche 18 %
Ketchup
Hp sovs
Paprika
Salt
Peber
Evt lidt mayonnaise til den fede smag ;0)
Peberfrugt i strimler
Forårsløg i skiver ( husk at skylle dem )
Rødløg i tynde både
Soltørret tomat i strimler
Vend grønt i dressingen og vend det så på den afkølet pasta .
Sprød sarrano :
Sarrano i tynde skiver , ligges på en smurt bageplade .
I ovnen på 175 g til de bliver tørre og sprøde .
Pynt pastasalaten med den sprøde skinke og bredbladet persille .
Kommentarer
Send en kommentar