Fint skåret hvidkål
Hakket frisk dild
Hakket frisk persille
Fetaost
Æbler : 1/2 citronsaft og 1/2 sukker kom æblerne i en vakuumpose sammen med væsken og vakuumere det , de bliver hurtig efter glasklare , de kan ligge i et par dage .
Har du ikke en vakuum maskine kan de bare ligges i lagen nogle timer .
Marinaden :
1 del citron
3 dele olie
Sennep dijon
Honning
Salt
Peber
Hp sovs
Kom marinaden på kålen/krydderurterne , husk at hælde væden fra æblerne inden de vendes i .
Pynt med saltmandler , find opskriften på bloggen , brug det lille søgefelt .
Hakket frisk dild
Hakket frisk persille
Fetaost
Æbler : 1/2 citronsaft og 1/2 sukker kom æblerne i en vakuumpose sammen med væsken og vakuumere det , de bliver hurtig efter glasklare , de kan ligge i et par dage .
Har du ikke en vakuum maskine kan de bare ligges i lagen nogle timer .
Marinaden :
1 del citron
3 dele olie
Sennep dijon
Honning
Salt
Peber
Hp sovs
Kom marinaden på kålen/krydderurterne , husk at hælde væden fra æblerne inden de vendes i .
Pynt med saltmandler , find opskriften på bloggen , brug det lille søgefelt .
Kommentarer
Send en kommentar