Hakket kyllingekød
1 porrer
1/2 peberfrugt
2 tsk salt
2 æg
3 spsk rugmel
1/2 dl skummet mælk
1 tsk Paprika
1 spsk tabasco
Peber
Rør kødet sejt med salten , kom æg og tabasco i , svits porrer og peberfrugt på panden i lidt olie , kom det i farsen , kom mælk , mel og krydderier i .
Steges på svag varme så porerne ikke bliver sorte , jeg gør dem gerne lidt flade , så går det lidt stærkere .
Let aioli :
3 små kogte kartofler
30 g let mayonnaise
1 fed hvidløg
Salt
Peber
Citronsaft
Moses godt med en gaffel , serveres til dellen med grønsagsstænger efter smag .
1 porrer
1/2 peberfrugt
2 tsk salt
2 æg
3 spsk rugmel
1/2 dl skummet mælk
1 tsk Paprika
1 spsk tabasco
Peber
Rør kødet sejt med salten , kom æg og tabasco i , svits porrer og peberfrugt på panden i lidt olie , kom det i farsen , kom mælk , mel og krydderier i .
Steges på svag varme så porerne ikke bliver sorte , jeg gør dem gerne lidt flade , så går det lidt stærkere .
Let aioli :
3 små kogte kartofler
30 g let mayonnaise
1 fed hvidløg
Salt
Peber
Citronsaft
Moses godt med en gaffel , serveres til dellen med grønsagsstænger efter smag .
Kommentarer
Send en kommentar