Grov pasta kogt med salt , nedkølet .
Champignon
Piquillos i strimler
Skalotteløg i både
Steges på panden , må ikke tage for meget farve .
Vendes i pastaen .
Fransk dressing :
1 dl eddike
3 dl olie
1 del ketchup
1 lille løg
2 fed hvidløg
Honning efter smag
2 spsk tomat koncentrat
Det hele blendes og hældes på pasta/grønt .
Pynt med ærtespirer og ristet pinjekerner ( rist på tør pande )
Champignon
Piquillos i strimler
Skalotteløg i både
Steges på panden , må ikke tage for meget farve .
Vendes i pastaen .
Fransk dressing :
1 dl eddike
3 dl olie
1 del ketchup
1 lille løg
2 fed hvidløg
Honning efter smag
2 spsk tomat koncentrat
Det hele blendes og hældes på pasta/grønt .
Pynt med ærtespirer og ristet pinjekerner ( rist på tør pande )
Kommentarer
Send en kommentar