Perlebyg kogt med salt .
Squash i halve tynde skiver .
Blomkål rå i små buketter .
Hakket bredbladet persille
Pesto :
Olie
Persille/basilikum
Hvidløg
Salt
Peber
Parmazan ost
Pinjekerner
Det hele blendes sammen og hældes på perlebyg/grønt .
Pyntes med ristet græskarkerner og reven pestoost .
Kom græskarkerner i ovnen på høj varme 180 g , med olie og salt , ca 10 min .
Squash i halve tynde skiver .
Blomkål rå i små buketter .
Hakket bredbladet persille
Pesto :
Olie
Persille/basilikum
Hvidløg
Salt
Peber
Parmazan ost
Pinjekerner
Det hele blendes sammen og hældes på perlebyg/grønt .
Pyntes med ristet græskarkerner og reven pestoost .
Kom græskarkerner i ovnen på høj varme 180 g , med olie og salt , ca 10 min .
Kommentarer
Send en kommentar