Spidskålssalat med appelsin/abrikos og sprøde kikærter .

Sprøde kikærter :

kikærter 1 dåse
olivenolie spsk
groft majsmel (instant polenta)
3 tsk krydderier som du syntes smager dejligt , jeg er selv vild med chili og timian , husk du skal bruge tørret krydderier .
Rigtig godt alternativ til snack i stedet for de fede nødder , kikærten er rig på protein .

Opvarm ovnen til 190 grader. Bland de afdryppede kikærter med olivenolie. Rør krydderier, majsmel og salt sammen, og bland det med kikærterne. Fordel dem på bagepapir på pladen, og rist dem ca. 30 minutter, eller til de er sprøde.

Spidskåls salat :

Spidskål skåret fint
Appelsin i tern uden skrald og det hvide .
Tørret abrikoser i tern
Hakket bredbladet persille

Marinaden :

1 del citronsaft
3 dele olie
Honning
Grov sennep
Timian frisk
Og et par abrikoser i tern
Lidt appelsinskald og saft .

Det hele blendes og vendes på spidskålen , pynt med hakket persille og sprøde kikærter .






Kommentarer