Stenbidder rogn fåes i små glas eller hos fiske handleren , der kan der være hinder på som skal fjernes , det gøres lettest ved at ligge rognen i vand og piske det let med et piskeris , så sætter hinderne sig fast i dette og kan nemt fjernes , afdryppes godt bagefter .
Kom en smule fin salt og citron i rognen , inden den kommes på tallerknen .
Smilende æg koges dagen før , så de lige for lov at sætte sig , de koges ca 6 1/2 minut .
Syrlig cremfraice :
Cremfraice 38 %
Citron
Salt
Peber
Pisk cremfraicen til den ligner flødeskum , smag til med fin salt og citron , kom lidt klippet karse i .
Ægget ligges i cremfraicen ellers glider det rundt på tallerknen , pynt med klippet karse .
Kom en smule fin salt og citron i rognen , inden den kommes på tallerknen .
Smilende æg koges dagen før , så de lige for lov at sætte sig , de koges ca 6 1/2 minut .
Syrlig cremfraice :
Cremfraice 38 %
Citron
Salt
Peber
Pisk cremfraicen til den ligner flødeskum , smag til med fin salt og citron , kom lidt klippet karse i .
Ægget ligges i cremfraicen ellers glider det rundt på tallerknen , pynt med klippet karse .
Hi hi... Godt billede. Vi ser jo unge ud. Jeg er lige inde og se dine opskrifter. :-)
SvarSletHi hi.. Godt billed. Vi ser jo unge ud. :-) Jeg er lige inde og se dine opskrifter til inspiration. :-)
SvarSlet