Tigerrejer i ovn på 130 grader i ca 12 min .
Mangorelish :
Mango i små tern , frisk eller frost .
Hakket løg
1 del sukker
1 del eddike
Frisk hakket chili
Limeblade
Citrongræs
Citron
Hvidløg
Salt
Peber
Smelt sukkeret i en gryde til det bliver brunt , kom eddiken på , sukkeret stivner lidt , lad det stå til det er smeltet igen .
Kom citrongræs , citron , limeblade , salt og peber i .
Kog det ind til der begynder at komme små bobler i toppen , så er det en sirup .
Tag nu limeblade og citrongræs op igen .
Kom løg og mangoen i og lad dem stå og kog lidt ind/ud i siruppen .
Smag til med frisk hakket chili og knust hvidløg .
Evt jævn den lidt med maizena .
Balsamico glace kan købes på tube eller du kan lave den selv .
Balsamicoeddiken hældes i en lille gryde og koges langsomt ind ca. 10-15 min., indtil den begynder at blive tykkere. Den stilles til afkøling, hvorefter den i løbet af få minutter får en tykkere konsistens.
Pynt med en plukket bukket af friske krydderurter .
Mangorelish :
Mango i små tern , frisk eller frost .
Hakket løg
1 del sukker
1 del eddike
Frisk hakket chili
Limeblade
Citrongræs
Citron
Hvidløg
Salt
Peber
Smelt sukkeret i en gryde til det bliver brunt , kom eddiken på , sukkeret stivner lidt , lad det stå til det er smeltet igen .
Kom citrongræs , citron , limeblade , salt og peber i .
Kog det ind til der begynder at komme små bobler i toppen , så er det en sirup .
Tag nu limeblade og citrongræs op igen .
Kom løg og mangoen i og lad dem stå og kog lidt ind/ud i siruppen .
Smag til med frisk hakket chili og knust hvidløg .
Evt jævn den lidt med maizena .
Balsamico glace kan købes på tube eller du kan lave den selv .
Balsamicoeddiken hældes i en lille gryde og koges langsomt ind ca. 10-15 min., indtil den begynder at blive tykkere. Den stilles til afkøling, hvorefter den i løbet af få minutter får en tykkere konsistens.
Pynt med en plukket bukket af friske krydderurter .
Kommentarer
Send en kommentar