Tunmousse med saranoskinke og krebsehaler .

Tunmousse :

Tun i vand godt afdryppet
Cremfraice 18 %
Hakket rødløg
Hakket purløg
Hakket peberfrugt i forskellige farver .
HP sovs
Husblas's
Salt
Peber
Krebsehaler

Rør 1 då tun , 1 spsk HP sovs , salt peber og 1/2 dl cremfraice rigtig godt samen til tunen er rørt helt ud .
Kom krebsehaler , rødløg , purløg og peberfrugt i .
Læg 3 blade husblas's i blød i 10 min .
Smelt husblasen i vandbad eller mikro ovn
Kom en smule af tunen op i husblassen for at temperere den , så den ikke får et chok når den kommer i den kolde tun , så kan den travle .
Kom nu forsigtigt det op i tunen og rør godt til .

Kom film i din form og læg saranoskiver i den , lad dem gerne komme ud over kanten , kom tunen i , læg den overskydende skinke over og luk den til med filmen .

Kommes på køl i et par timer inden der skæres i den .

Pynt med baby mix salat , krebsehaler og dild .



Kommentarer