Vou le vent , er små bytterdejs skaller , som kan købes i alle afskygninger , eller man kan evt bestille dem ved sin lokale bager .
Sprød bresaola :
Kom tynde skiver bresaola på en smurt bageplade og bag dem i ovnen ved 180 grader til de bliver sprøde , hak dem fint når de er kølet ned .
Ostecrem :
Neutral smøreoste
Hakket rødløg fint
Hakket peber fint
Hakket purløg evt gem lidt til pynt .
Salt
Peber
Paprika
Rør ostecremen sammen og kom den sprøde bresaola i . Gem evt lidt ad den sprøde bresaola til at pynte med .
Kommes i en sprøjtepose .
Sprød bresaola :
Kom tynde skiver bresaola på en smurt bageplade og bag dem i ovnen ved 180 grader til de bliver sprøde , hak dem fint når de er kølet ned .
Ostecrem :
Neutral smøreoste
Hakket rødløg fint
Hakket peber fint
Hakket purløg evt gem lidt til pynt .
Salt
Peber
Paprika
Rør ostecremen sammen og kom den sprøde bresaola i . Gem evt lidt ad den sprøde bresaola til at pynte med .
Kommes i en sprøjtepose .
Kommentarer
Send en kommentar