Italiensk pølse med fennikel salat , hindbærrelish og friske hindbær .

Italiensk pølse efter eget valg . 

Fennikel salat : 

Fennikel 
Grov sennep 
Honning 
Salt 
Peber
Hakket bedbladet persille . 

Skær fennikel tyndt på et mandolinjern . 
Kom grov sennep , citronsaft , honning og salt og peber på og lad det trække nogle timer . 
Vend persille i . 

Hindbærrelish : 

Hindbær frost 
Eddike 
Sukker 
Salt 
Hakket løg 
Laurbærblade 
Sorte peberkorn 
Salt 

Svits hakket løg til de er glasklare ( ikke brune ) 
Kom hindbær i gryden 
1/2 Eddike og 1/2 sukker men ikke for meget . 
Kom laurbær blade  , salt og sorte peberkorn i og lad det koge godt sammen , evt jævne med maizenamel , 
Stilles koldt , kan sagtens laves mange dage i forvejen .

Pynt med friske hindbær :0) 









Kommentarer