Rabarber med crumble og let pisket fløde :0)

Så skulle mine rabarber i haves bruges og det blev til en lille dejlig dessert . 

300 g rabarber 
70 g sukker 
Citronsaft og reven skald 

Crumble : 

125 g smør blødt 
65 g sukker 
1 1/2 dl mel 
11/2 dl havregryn 

Mandelsplitter 
Fløde 
Vaniljesukker 

Skær rabarberne i ca 1 cm tykkelse , kom dem i et tærtefad og drys sukkeret på , citron og lidt reven skald .  
Bages i ovnen i ca 20 min på 180 g . 

Bland alle ingredienser sammen til crumble , det er lettest bare at bruge sine fingre :0) 

Når rabarberne er færdige kommes crumblen på , fordeles let over det  hele , slut af med mandelsplitter . 

Bages ca 25 min mere på 180 grader . 

Pisk let lidt fløde med vaniljesukker . 





Kommentarer