Små sprøde skaller med stenbidderrogn og syrlig cremefraiche 38 .

Friske lasagne plader  
Dild 
Citronsaft 
Rødløg 
Stenbidderrogn
Smør 
Forårsløg 

Sprøde skaller : 

Smør lasagne plader  med smør på begge sider , skær i små stykker . 
Kom den i ovnen , i en form hvor du tvinger dem til at bøje let . 
Ca 120 grader til de er sprøde , lad dem bare stå på eftervarmen i ovnen . 

Syrlig cremefraiche : 

Pisk cremefraiche 38% til det bliver tykt , smag til med citronsaft og salt . 
Kom fint hakket dild i og i en sprøjtepose . 

Stenbidererogn købes ved din lokale fiskehandler , husk at fjerne hinder , gøres lettest i vand med at piskeris .  
smag til med citronsaft og salt . 

Kom en lille skefuld rogn på skallen , sprøjt cremefraichen på , pynt med hakket rødløg og evt fint skåret forårsløgstoppe . 











Kommentarer