Store bløde lækre søndags kanel snegle .

Der er altid tørgær i skuffen , sneglende er uden æg , så er de altså lette at lave på en dejlig søndag hvor solen skinner  og kaffen er sat over :0) 


50 g gær 
1/2 li mælk 
100 g margarine blødt 
50 g sukker 
1 tsk salt 
800 g hvedemel 

Lun mælken og rør med gær , kom blødt smør og sukker i . 
Slut af med salt og mel . 
Hæve i 30 min 

Fyld : 

100 g smør blødt 
100 g brun farin 
2 tsk kanel stødt 

Rul dejen fladt , aflangt ud og smør fyldet på . 
Rulles til en pølse og skær ud i stykker . 
Trykkes lidt flade og ligges på bagepapir . 

Efterhæve i 30 min .
Bages ved varmluft 175 grader til de er gyldne . 

Pynt med chokoladeglasur .... Mums :0)) 











Kommentarer