Kalkunterin med madagaskar peber mayonnaise .

1 kg hakket kalkun eller kyllingekød 
1 li flød 
3 dl hele æg pastauseret 
Salt 
Peber 

Det er vigtigt at alle ting har nogenlunde samme temperatur  

Kør kødet med salt ,  på jævn hastighed , på Food proceseren . 
Kom ægget stile i imens det stadig kører . 
Skru op på max og kom fløden forsigtig i . 
Slut af med lidt peber . 

Kom hakket smør dampet spinat i , hakket soltørret tomat og pistagenødder eller evt græskarkerner . 

Kom massen i en bradepande med bagepapir og bagepapir over igen . 

130 grader til det har sat sig . 

Når den er kølet ned slåes den ud og skæres i små firkanter . 

Madagaskar peber mayonnaise : 

En go eller hjemmelavet mayonnaise ( evt søg opskrift på bloggen ) 

Karse 
Hakket purløg 
Madagaskar peber 
Kommes i mayonnaisen og blendes . 
Kommes på sprøjtepose . 

Pynt : små tomater og karse . 











Kommentarer