1 kg hakket kalkun eller kyllingekød
1 li flød
3 dl hele æg pastauseret
Salt
Peber
Det er vigtigt at alle ting har nogenlunde samme temperatur
Kør kødet med salt , på jævn hastighed , på Food proceseren .
Kom ægget stile i imens det stadig kører .
Skru op på max og kom fløden forsigtig i .
Slut af med lidt peber .
Kom hakket smør dampet spinat i , hakket soltørret tomat og pistagenødder eller evt græskarkerner .
Kom massen i en bradepande med bagepapir og bagepapir over igen .
130 grader til det har sat sig .
Når den er kølet ned slåes den ud og skæres i små firkanter .
Madagaskar peber mayonnaise :
En go eller hjemmelavet mayonnaise ( evt søg opskrift på bloggen )
Karse
Hakket purløg
Madagaskar peber
Kommes i mayonnaisen og blendes .
Kommes på sprøjtepose .
Pynt : små tomater og karse .
Kommentarer
Send en kommentar