Smuchi er en sammentrækning af smørrebrød og sushi , jeg syntes at det er fantastisk lækkert , det kan være rigtig tungt det danske stykke smørrebrød , her er der mulighed format smage meget mere af de lækre sager ... :0)))))
Tatar med syltet løg og æggeblomme mousse
Dyrlægens natmad
Tigerrejer med røget ærtepure
Røget laks med æggestand med spinat og fløde peberrod .
Hamburgerryg med italiensk salat
Makreld i tomat ( se nærmere , søg på bloggen )
Chokolade drømme som vores dygtige konditor har lavet .
1 del sukker
1 del lys lager eddike
Peberkorn sorte
Lauerbærblade
Løg i skiver , lægges i marinaden når sukkeret er smeltet .
Æggeblomme mousse :
Brug blommen fra kogte æg , røres med mayonnaise , salt , hvid peber og evt lidt gyrkemeje så det bliver smukt gul , sprøjtes på med sprøjtepose .
Røget ærtepure :
Rygeost , ærter , fløde , salt og hvid peber , blendes .
Fløde peberrod :
Pisket fløde , reven appelsinskald og saft , flormellis og reven peberrod , vendes sammen .
Æggestand med spinat :
3 æg
1 dl fløde
Salt
En håndfuld spinat : vendt i smør på panden og hakket let )
De 4 dele piskes sammen .
Bages i vandbad 125 grader til det dr fast , evt kom sølvpapir over .
Vendes ud når det er afkølet .
Kommentarer
Send en kommentar