Svinemørbrad med svampe , rullet i saranoskinke med rosmarin / chili mayonnaise .

Svampe :

Champignon i skiver  
Østershatte hakket  
Hakket skalotteløg 
Sukker 
Balcamico eddike mørk 
Salt 

Rist svampene på en pande ved meget høj varme , panden skal ryge . 
Når alt væske er ude af svampene , kommes salt , sukker  og balcamico eddike på , lad det koge godt ind . 
Evt blendes , når det er nedkølet , ikke nødvendigt . 

Læg 6 skiver saranoskinke så de overlapper hinanden , smør svampene på . 
Svinemørbraden brændes lige let af på panden og lægges derefter på skinken , drysses med rosmarin frisk . 
Rulles sammen og steges i ovnen på 85 grader til stege termometer siger 64 grader . 

Rosmarin/ chili mayonnaise : 

1 li olie 
3 dl pastauseret æggeblomme 
Citron 
Salt 

Olien varmes op dagen før med rosmarinen og frisk chili , det må ikke blive for varmt , lad det stå at trække på køl til dagen efter . 

Æggeblomme , citron og salt piskes til det er Hvidt og luftigt .
Rosmarin og chili tages op af olien og hakkes fint . 
Olien kommes forsigtigt i æggeblommen imens der piskes .
Den hakkede rosmarin og chili kommes i mayonnaisen .

Skær mørbraden i pæne skiver , sprøjt lidt Mayo på og pynt med ribs og frisk rosmarin . 








Kommentarer