Svampe :
Champignon i skiver
Østershatte hakket
Hakket skalotteløg
Sukker
Balcamico eddike mørk
Salt
Rist svampene på en pande ved meget høj varme , panden skal ryge .
Når alt væske er ude af svampene , kommes salt , sukker og balcamico eddike på , lad det koge godt ind .
Evt blendes , når det er nedkølet , ikke nødvendigt .
Læg 6 skiver saranoskinke så de overlapper hinanden , smør svampene på .
Svinemørbraden brændes lige let af på panden og lægges derefter på skinken , drysses med rosmarin frisk .
Rulles sammen og steges i ovnen på 85 grader til stege termometer siger 64 grader .
Rosmarin/ chili mayonnaise :
1 li olie
3 dl pastauseret æggeblomme
Citron
Salt
Olien varmes op dagen før med rosmarinen og frisk chili , det må ikke blive for varmt , lad det stå at trække på køl til dagen efter .
Æggeblomme , citron og salt piskes til det er Hvidt og luftigt .
Rosmarin og chili tages op af olien og hakkes fint .
Olien kommes forsigtigt i æggeblommen imens der piskes .
Den hakkede rosmarin og chili kommes i mayonnaisen .
Skær mørbraden i pæne skiver , sprøjt lidt Mayo på og pynt med ribs og frisk rosmarin .
Kommentarer
Send en kommentar