1 dl ketchup
1/2 dl olie
2 spsk soja eller engelsk sovs
1 tsk tabasco
1 tsk chilipulver
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk paprika
2 spsk brun farin
Salt peber
Rør det hele sammen og vend kødet i marinaden og lad dem stå et par timer .
Kotelleterne brunes på en varm pande i margarine , de steges færdig i ovnen .
Kartoffelfad :
2 kg kartofler kogt med salt , skåret i skiver .
4 porre skåret i skiver
Karry
Chili flager
1/2 li fløde
3 dl bouillon slags efter smag .
Skær porrene i skiver og skyld dem godt .
Steg dem på en pande med margarine , som du brænder lidt karry af i først .
Evt chili flager .
Kom porrene i bunden af et ildfast fad .
Kom kartoffel skiverne ovenpå .
Kom bouillon på og fløde , husk lidt salt og peber .
Bag i ovnen på 175 g varmluft til det begynder at brune i overfladen .
Kom kotteletterne med ind de sidste 10 min .
Servere med lune ærter .
Kommentarer
Send en kommentar