Barbecue marineret svine koteletter og kartoffelfad med fløde og porre .


Barbecue marinade : 

1 dl ketchup 
1/2 dl olie 
2  spsk soja  eller engelsk sovs 
1 tsk tabasco 
1 tsk chilipulver 
1 tsk hvidløgspulver 
1 tsk paprika 
2 spsk brun farin 
Salt peber 

Rør det hele sammen og vend kødet i marinaden og lad dem stå et par timer . 
Kotelleterne brunes på en varm pande i margarine , de steges færdig i ovnen . 







Kartoffelfad : 

2 kg kartofler kogt med salt , skåret i skiver . 
4 porre skåret i skiver 
Karry 
Chili flager 
1/2 li fløde 
3 dl bouillon  slags efter smag . 

Skær porrene i skiver og skyld dem godt . 
Steg dem på en pande med margarine , som du brænder lidt karry af i først . 
Evt chili flager . 







Kom porrene i bunden af et ildfast fad .
Kom kartoffel skiverne ovenpå . 


Kom bouillon på og fløde , husk lidt salt og peber . 


Bag i ovnen på 175 g varmluft til det begynder at brune i overfladen . 
Kom kotteletterne med ind de sidste 10 min . 

Servere med lune ærter . 






Kommentarer