Tag en håndfuld wakame og hæld den over med kogende vand. Lad det stå 5-10 minutter og si derefter vandet nu. Nu kan du marinerer tangen i lidt tamari eller shoyu, olivenolie, citronsaft, en anelse vand, en halv finhakket rød chili uden kerner og lidt frisk hakket ingefær. Lad det stå en halv times tid, gerne længere og server den marinerede tang .
Kan købes i poser på frost , brugt på billedet .
Tiger rejer :
Dampes i hvidvin , vand og salt , på en pande i et Par minutter .
Wasabi mayonnaise :
1 dl æggeblomme past
3 dl olie
3 dl olie
1 tsk salt
1/4 dl Citron eller eddike
Salt
Peber
Wasabi pasta eller pulver efter smag
Rør æggeblomme , citron og salt på høj hastighed til en luftig hvid masse , tilsæt olien LANGSOMT , stadig på høj , smag til med salt , peber og wasabi .
1/4 dl Citron eller eddike
Salt
Peber
Wasabi pasta eller pulver efter smag
Rør æggeblomme , citron og salt på høj hastighed til en luftig hvid masse , tilsæt olien LANGSOMT , stadig på høj , smag til med salt , peber og wasabi .
Pynt med tørret chili flager , hvide sesam , sorte sesam og frisk dild .
Kommentarer
Send en kommentar