Dampet tiger rejer med marineret tang og wasabi mayonnaise .









Marineret tang 

Tag en håndfuld wakame og hæld den over med kogende vand. Lad det stå 5-10 minutter og si derefter vandet nu. Nu kan du marinerer tangen i lidt tamari eller shoyu, olivenolie, citronsaft, en anelse vand, en halv finhakket rød chili uden kerner og lidt frisk hakket ingefær. Lad det stå en halv times tid, gerne længere og server den marinerede tang . 

Kan købes i poser på frost , brugt på billedet . 


Tiger rejer : 

Dampes i hvidvin , vand og salt , på en pande i et Par minutter .

Wasabi mayonnaise : 

1 dl æggeblomme past 
3 dl  olie 
1 tsk salt 
1/4 dl Citron eller eddike 
Salt 
Peber 

Wasabi pasta eller pulver efter smag 

Rør æggeblomme , citron og salt på høj hastighed  til en luftig hvid masse , tilsæt olien LANGSOMT , stadig på høj , smag til med salt , peber og wasabi . 

Pynt med tørret chili flager , hvide sesam , sorte sesam og frisk dild . 




Kommentarer