Skaldyrssalat med tomatpesto og hele krebs



Tigerrejer 
Muslinger 
Kammuslinger 
Krebse haler i lage 
Rejer i salt lage 

Damp Tigerrejer og kammuslinger i hvidvin  , vand og salt 
Dryp rejerne og krebse haler godt af . 
Muslinger kan du også selv dampe , syntes måske bare at det er lettere evt at købe dem på frost uden skald , når det nu er til en salat . 

Tomatpesto : 

Soltørret tomat ( ikke dem i olie , vigtigt ) 
Parmesan ost revet 
Olie 
Pinjekerner 
Knust hvidløg 
Salt 
Peber 

Kog de soltørret tomater med vand , til de bliver bløde , tag dem op af vandet . 
Blend dem med de øvrige ingredienser , prøv dig lidt frem med olien , ikke start med for meget . 

Vendes på skaldyrene .

Pynt med hakket dild og hele krebs , kan også købes på frost . 






Kommentarer