Spidskålssalat med bagte rodfrugter og vinaigrette .

Strimlet spidskål .
Hakket purløg 

Bagte rodfrugter : 

Persillerod i stave 
Gulerødder i stave 
Pastinakker i stave 
Rødbede i stave 
Olie salt 
Frisk timian  kom hele kviste i , kun til smag , tages op igen efter de er bagt . 
Let knust hvidløg  gerne med skald , tages op igen , kun til smag . 
Salt 
Peber 
Citronsaft 

Bages i ovnen på 160 grader , der skal stadig være lidt bid i . Bag rødbederne i et fad for sig selv ellers bliver det hele lyserødt . Når først de er bagt , kan det hele fint blandes . 

Kom rodfrugterne sammen med spidskålet . 

Vinaigrette : 

1 del æbleeddike 
3 dele olie 
Honning 
Grov sennep 
Salt 
Peber 

Vendes let på salaten , tilsidst hakket purløg . 






Kommentarer