Torske terrin med pimentolie og krydderurter .

Torske terrin : 


1/2 kg Torskefars eller torsk i tern 
250 g hele æg 
1/2 li fløde 
Salt 
Peber 

Søg for at alle 3 dele har samme temperatur .

Du skal bruge en food processer , rør torsken sej med salt , kom æggene stille og rolig i og fløden kommes også stille og roligt i , det hele skal gøres på høj hastighed og det skulle gerne ende med en jævn blank masse uden klumper , smag til med peber .

Sprøjt massen op i små forme , husk at smører formene , bag på 120  grader i ca 20 min . 

Pimentolie :

Kom peberfugter  i ovnen på 200 g indtil de er sorte , tag dem ud og når de er kølet lidt af tag skalden af , så kommer du ind til det flotte frugtkød , skrab kerner og det hvide ud . 
Evt brug lidt gule peberfrugter , så bliver olien mere orange . 

Kom 1del olie og 3 dele peberfrugt i en blender , blend med salt og peber evt citronsaft . 

Pynt med skovsyre , vild brøndkarse og dild 


















Kommentarer