Torske terrin :
1/2 kg Torskefars eller torsk i tern
250 g hele æg
1/2 li fløde
Salt
Peber
Søg for at alle 3 dele har samme temperatur .
Du skal bruge en food processer , rør torsken sej med salt , kom æggene stille og rolig i og fløden kommes også stille og roligt i , det hele skal gøres på høj hastighed og det skulle gerne ende med en jævn blank masse uden klumper , smag til med peber .
Sprøjt massen op i små forme , husk at smører formene , bag på 120 grader i ca 20 min .
Pimentolie :
1/2 kg Torskefars eller torsk i tern
250 g hele æg
1/2 li fløde
Salt
Peber
Søg for at alle 3 dele har samme temperatur .
Du skal bruge en food processer , rør torsken sej med salt , kom æggene stille og rolig i og fløden kommes også stille og roligt i , det hele skal gøres på høj hastighed og det skulle gerne ende med en jævn blank masse uden klumper , smag til med peber .
Sprøjt massen op i små forme , husk at smører formene , bag på 120 grader i ca 20 min .
Pimentolie :
Kom peberfugter i ovnen på 200 g indtil de er sorte , tag dem ud og når de er kølet lidt af tag skalden af , så kommer du ind til det flotte frugtkød , skrab kerner og det hvide ud .
Evt brug lidt gule peberfrugter , så bliver olien mere orange .
Kom 1del olie og 3 dele peberfrugt i en blender , blend med salt og peber evt citronsaft .
Pynt med skovsyre , vild brøndkarse og dild
Kommentarer
Send en kommentar