2 stk Kyllinge bryst i tern
Steges på en pande .
1/2 dl Sojasovs
1/2 dl sød chili
2 spsk sukker
Salt
Kommes i en gryde og koges ned til det bliver lidt klistret , den stegte kylling vendes i .
Sættes på spyd og bages 7 min på 200 g
Gulerodsboller :
1/2 li lunken vand
50 g gær
3 stk salt
3 stk sukker
100 g margarine
50 g olie
2 dl grov rugmel
Ca 6 dl hvedemel
150 g reven gulerod
Rør gæren ud i det lunkne vand .
Kom salt og sukker og margarine i .
Kom gulerod i i .
Kom det grove mel i
Kom hvedemelet i til det slipper skålen .
Lad det have i 30 min
Del dejen i 4 og del den igen i 4 , så du får 16 lige store boller .
Tril og på bageplade med bagepapir .
Lad dem hæve 30 min mere .
Bages i ovnen på 180 g i ca 15 - 20 min .
Kommentarer
Send en kommentar