Bagt torsk m/ grøn ( peber ) aioli og salat .

Bagt torsk :

120 g torske fileter .
Bages ved 130 g i ovnen i ca 12 - 15 min 
Husk salt og hvis peber . 

Grøn peber aioli : 

Kom grønne pereberfrugter i  oven på grill og bag dem til de er sorte .
Tag dem ud og køl dem lidt ned , pil skallen af , så du har det rene kød .
Kør det på en blender eller stavblender .

Kog lidt kartofler og mos dem i lidt af kogevandet uden salt . 

Peberfrugt og kartofler venden i en go mayonnaise evt hjemmelavet ( søg på bloggen ) 

Smag det til med salt , peber , citronsaft og knust hvidløg . 

Lad det stå til dagen efter , så det kan sætte sig lidt . 

Salat : 

Skyllet roukola 
Fint hakket rødkål 
Julienne skåret gulerod . 
Evt vendt i en go olivenolie 












Kommentarer