Øv kom til at gennemstege roastbeefen for meget og så er den ikke sjov på en skive brød og slet ikke sjov at genvarme :0(
Men den er tilgængæld rigtig lækker i den her salat .
Tynde skiver af roastbeef .
Marinaden :
En go olie
Soja
Syltet ingefær eller frisk revet
Honning
Sød chilisovs
Salt
Peber
Hvidløg
Sesamfrø
Limeblade tørret
Evt citrongræs fint hakket
Det hele blendes sammen , hvis det skiller kom evt lidt mere soja i .
Vend det på kødet og lad det stå og trække nogle timer . Gem lidt marinade til fadet .
Det grønne :
Rødløg i både
Gulerod skåret i Julienne
Peberfrugt i tynde strimler , flere farver .
Godt med hakket bredbladet persille .
Groft hakket frisse salat .
Kom marinaden i bunden af et fad , kom det grønne på , arbejd kødet i det grønne og pynt med ristet sesam , evt kom lidt mere marinade på .
Man kan evt også komme lidt nudler ved .
Kommentarer
Send en kommentar