Marineret kartoffel salat med feta og soja græskarkerner .

Halve kartofler med skrald 
Olie 
Salt og peber 

Kartoflerne bages i oven ved 180 grader i ca 20 - 25 min 

Feta ost 
Rød syltet peber 
Masse af hakket bredbladet persille 
Roukola 

Marinaden : 

1 del eddike 
3 dele olie 
Honning 
Grov sennep 
Salt 
Peber 

Vendes på salat og kartofler lige inden servering , slut af med soja græskarkernerne . 


  • 4 dl græskarkerner 
  • 4 spsk. soya

Varm en pande op til middelhøj varme og hæld græskarkerner og soya på. Rør konstant i kernerne , ind til soyasaucen er fordampet og panden tør. Fordel kernerne ud på et stykke bagepapir og bag dem 10 min i ovnen på 170 g , lad dem køle helt ned inden de opbevares . 





Kommentarer