Rouladen / bund .
50 g smør
1 dl hvedemel
2 dl mælk
2 dl fløde 13%
75 g helbredet spinat frost
1 tsk salt
1/2 tsk bagepulver
3 æggeblommer
3 æggehvider
Start med rouladen i god tid , den skal køle helt af .
Kom smør I en gryde , kom mel i og lad det opsuge smøret , kom mælk og fløde i og lad det koge godt sammen nogle minutter .
Tag gryden af varmen .
Tag spinaten og vrid den godt fri af vand , evt brug et viskestykke til at vride .
Hak spinaten og rør den i sovsen .
Rør æggeblommer , salt og bagepulver i .
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i .
Kom bagepapir på en bageplade og smør den med smeltet smør , fordel massen på og bag den i alm ovn i Ca 20-25 min på 200 g
Så snart du kan tages bagepapir af bunden , det er lettest når den stadig er lidt varm , lad den køle under et fugtigt klæde .
Fyld :
1 dl Cremfraice 38%
1 dl Mayonnaise
2 spsk Frisk hakket dild
2 spsk Frisk purløg
200 g rejer
Rør alle ingredienser sammen og smøres det på bunden og rul det sammen og lad den stå og sætte sig på køl .
Skæres i skiver , ser vores med Frisk citron/lime og urter .
Kommentarer
Send en kommentar