Spinat roulade med rørt ost og rejer .




Rouladen / bund . 

50 g smør 
1 dl hvedemel 
2 dl mælk 
2 dl fløde 13% 
75 g helbredet spinat frost 
1 tsk salt 
1/2 tsk bagepulver 
3 æggeblommer 
3 æggehvider 

Start med rouladen i god tid , den skal køle helt af . 
Kom smør I en gryde , kom mel i og lad det opsuge smøret , kom mælk og fløde i og lad det koge godt sammen nogle minutter . 
Tag gryden af varmen . 
Tag spinaten og vrid den godt fri af vand , evt brug et viskestykke til at vride . 
Hak spinaten og rør den i sovsen . 
Rør æggeblommer , salt og bagepulver i . 
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i . 
Kom bagepapir på en bageplade og smør den med smeltet smør ,  fordel massen på og bag den i alm ovn i Ca 20-25 min på 200 g 

Så snart du kan tages bagepapir af bunden , det er lettest når den stadig er lidt varm , lad den køle under et fugtigt klæde . 


Fyld : 
1 dl Cremfraice 38% 
1 dl Mayonnaise 
2 spsk Frisk hakket dild 
2 spsk Frisk purløg 
200 g rejer 

Rør alle ingredienser sammen og smøres det på bunden og rul det sammen og lad den stå og sætte sig på køl . 
Skæres i skiver , ser vores med Frisk citron/lime og urter . 


Kommentarer