Bagt hellefisk med citrus syltet fennikel , friske bær og lakrids mandler .





Bag hellefisken på 130 grader i ca 10 - 12 min . 

Syltet fennikel : 

Halver fennikel og skær stokken ud og bunden af . 
Skær den fint på et mandolinjern . 

Kom citron saft , limesaft , salt , honning , sød chili sovs , olivenolie og limepeber på . 
Og lad det trække til dagen efter . 

Kom det på fisken og tag gerne væsken med , der er go smag i . 

Pynt med friske bær evt : blåbær , ribs , hindbær , brombær , fennikel skud og lakrids mandler . 

Lakrids mandler : 

1/2 dl  flydende lakrids 
5 dl vand 
2 spsk salt 
1 kg mandler 

Kom lakrids , vand og salt på panden .
Lad det koge .
Kom mandlerne i . 
Lad det stå og lad vandet koge væk 
Rør ikke for meget , kun tilsidst , så de ikke sætter sig i panden . 
Lad dem tøre i ovnen på 160 grader , til de er sprøde , evt vend dem engang i mellem . 

Kommentarer