Syltet fennikel :
Halver fennikel og skær stokken ud og bunden af .
Skær den fint på et mandolinjern .
Kom citron saft , limesaft , salt , honning , sød chili sovs , olivenolie og limepeber på .
Og lad det trække til dagen efter .
Kom det på fisken og tag gerne væsken med , der er go smag i .
Pynt med friske bær evt : blåbær , ribs , hindbær , brombær , fennikel skud og lakrids mandler .
Lakrids mandler :
1/2 dl flydende lakrids
5 dl vand
2 spsk salt
1 kg mandler
Kom lakrids , vand og salt på panden .
Lad det koge .
Kom mandlerne i .
Lad det stå og lad vandet koge væk
Rør ikke for meget , kun tilsidst , så de ikke sætter sig i panden .
Lad dem tøre i ovnen på 160 grader , til de er sprøde , evt vend dem engang i mellem .
Kommentarer
Send en kommentar