Gulerodskage med Mascapone topping .

Billede mangler . 

Kagen her skal være køleskabskold , den er så lækker og svampet.  



1 stor bradepande :

3 dl vindruekerneolie 
4 dl brun farin 
4 æg 
2 tsk bagepulver 
2 tsk natron 
1/2 stk salt 
5 dl hvedemel 
500 g reven gulerod 

Pisk brun farin og æg sammen , til det er luftigt , vend  bagepulver , salt , natron og mel i forsigtigt tilsidt olie og gulerødder.  

Bages 175 grader alm ovn 
Ca 30 - 40 min 


Topping : 
150 g blødt smør 
150 g flormelis 
150 g Mascapone 
2 spsk Citronsaft eller lime 
Evt skald 

Røres sammen og kommes på kagen når den er helt kold . 



Det bliver til en bradepande med denne opskrift , men den er ikke så høj . 









Kommentarer