Sprængt kalv skæret i firkanter
Gullerødder i tern ( kogt al dente )
Ærter
Friske grønne asparges ( dampet )
Persillecrem :
En go mayonnaise
Cremefraiche 18 %
HP sovs
Salt
Peber
Persille
Blend persillen i mayonaisen og kom derefter cremefraiche i , smag til .
Pynt :
Frisk persille
Dild
Karse
Sprængt kalvekød : 1 kg lårtunge ( en udskæring kalvekød, som skal bestilles hos slagteren). Lage: Vand (skal kunne dække kødet), 100 gr salt,og 15 gr sukker pr. 1 liter vand, 4-5 laurbærblade, 8-10 hele peberkorn . Bland lagen og lad kødet trække deri i 2-3 døgn på køl . Bring herefter halvt vand, halvt saltlage i kog i en gryde, læg kødet heri i og lad det koge i en god times tid, under låg. Nedkøles i vandet . Fjern hinder , inden servering . |
Kommentarer
Send en kommentar