Så er det lige nu at hyldeblomsten skal bruges, den går lige i næsen når man går forbi i haven , den dufter såååå skønt .... :0)))
6 li vand
1 kg brun farin
1 kg rør sukker
1 økologis citron i tynde skiver
1 vaniljestang tag kornene ud , knus dem ud i lidt sukker på skærebrættet , så klumper de ikke i
saften , kog gerne den tomme stang med .
1/2 stk kanel
1 lille knold ingefær skraldet og skåret tynde i skiver
1 brev citronsyre
Giv det hele et opkog .
40 skæme hyldeblomst .
Hæld den varme lagde på hyldeblomsterne , husk at tage stilken af , den er bitter 😄😄
Lad det trække i en 5-6 dage på køl .
Lad det løbe igennem et klæde .
Kommes på skolede , Atamon skyllede flasker .
Stilles koldt .
Kommentarer
Send en kommentar