Hyldeblomst saft

Så er det lige nu at hyldeblomsten skal bruges, den går lige i næsen når man går forbi i haven , den dufter såååå skønt .... :0))) 

6 li vand 
1 kg brun farin 
1 kg rør sukker 
1 økologis citron i tynde skiver 
1  vaniljestang tag kornene ud , knus dem ud i lidt sukker på skærebrættet , så klumper de ikke i         
    saften  , kog gerne den tomme stang med . 
1/2 stk kanel 
1 lille knold ingefær skraldet og skåret  tynde i skiver 
1 brev citronsyre 

Giv det hele et opkog . 

40 skæme hyldeblomst .

Hæld den varme lagde på hyldeblomsterne , husk at tage stilken af  , den er bitter 😄😄 

Lad det trække i en 5-6 dage på køl . 

Lad det løbe igennem et klæde .

Kommes på skolede ,  Atamon skyllede flasker . 
Stilles koldt . 

















Kommentarer